Over Olijfboompie

Olijfboompie.. Spelfout? Dacht het niet!

Deze schrijfwijze is heel bewust gekozen, de wortels van Olijfboompie groeien in de Westlandse grond en hier hebben wij zo ons eigen taaltje.

Vanuit deze Westlandse grond is Olijfboompie gegroeid tot wat we nu zijn.

Image

Ik ben Laura, kom uit een ondernemersfamilie en heb als klein stekkie het ondernemen van mijn ouders meegekregen. Op 27 jarige leeftijd ontdekte ik, meer als grap, mijn groene vingers. Op basis van bestellingen bracht ik samen met mijn vader de een na de andere olijfboom rond in het Westland. Deze hobby is uit de ‘klauwen’ gelopen tot wat Olijfboompie nu is, een fysieke vaste stek onder aan de Dijk, met een groeiende groep Olijfboompie-fans, vele leveringen aan bedrijven en een goed gevulde webshop.

Met veel liefde zijn wij wekelijks bezig om iedereen met (minder) groene vingers te verrassen met ons uitgebreide maar exclusieve assortiment groene en bloeiende kanjers.
Doordat Olijfboompie gedragen en ondersteund wordt door mensen die dichtbij mij staan kunnen wij de liefde voor planten met jullie delen!

Onze vaste stek

Onder aan de Dijk, goed bereikbaar met fiets, auto en steekkar, zit de vaste stek van Olijfboompie. Naast een ruim assortiment en goede kwaliteit staat gezelligheid bij ons hoog in het vaandel, er is altijd tijd voor een praatje. Dat de kinderen zich in die tijd kunnen vermaken met Fritz en het aaien van de paardjes maakt de Olijfboompie beleving compleet!

Hij werd net al even genoemd, Fritz, onze eerste officiële medewerker! Met zijn zachte krullen heet hij iedereen warm welkom bij Olijfboompie!

Heb jij Fritz al ontmoet?

Image
Image
Image

Gezellig komen buurten?