Ervaringen

Olijfboompie heeft in korte tijd een steeds groter groeiende groep Olijfboompie-fans om zich heen verzameld en dit is wat de groene vingers van ons vinden:

Wilt u ook een recensie achterlaten?
Klik dan hier (Google) en/of hier (Trustpilot)

Image
Yo van Leeuwen
Begin van de zomer voor het eerst geweest, 2 hele mooie planten gekocht. Een Passiebloem en een Lampenpoetser. ???? Je wordt daar zo goed geholpen zodat je zeker weet dat je planten het goed gaan doen.???? Nou en dat doen ze????en via insta Messenger wat informatie gevraagd en ook dat was en is helemaal Top! Ik zou Olijfboompje zeer zeker aanraden!????En ga daar zeker meerdere malen naar terug...... (Het is jammer dat ik de foto's er niet bij kan plaatsen☺️)

Yo van Leeuwen

Kevin Messemaker
De bomen die we gekocht hebben bij olijfboompie groeien super hard (Citroen,olijfboom en een vijgenboom) Ook kan je altijd terecht wanneer je vragen hebt!!!

Kevin Messemaker

Tim van der Valk
Top service!!! Als je niet op een bepaald tijdstip kan valt er altijd wat te regelen. En de kwaliteit van de spullen liegen er niet om al met al een aanrader voor iedereen!!!

Tim van der Valk

Patsy Kleijn
Twee mooie olijfboompjes gekocht en ik ben er erg blij mee,en ze groeien erg goed en fijn dat je ook advies krijgt!!

Patsy Kleijn

Annette van Bruggen
Hip, trendy en professioneel! Prachtige collectie bomen en planten voor iedere portemonnee. Enthousiaste eigenaresse met perfecte onderhoudtips voor je aankopen!

Annette van Bruggen

Wat bedrijven van ons vinden

Image
Image
Image