Ervaringen

Olijfboompie heeft in korte tijd een steeds groter groeiende groep Olijfboompie-fans om zich heen verzameld en dit is wat de groene vingers van ons vinden:

Wilt u ook een recensie achterlaten?
Klik dan hier (Google) en/of hier (Trustpilot)

Image
EDIZ
100% super. Eigenlijk ging alles super vanaf het eerste contact. Laura, de eigenaresse, heeft me vanaf het begin tot eind perfect geholpen. Ik kreeg foto’s van de bomen die ze hadden, of ze goed in mijn tuin pasten, hoe ik ze kon onderhouden etc. Hierna langs gereden en de boom uitgekozen. Je krijgt ook totaal niet het gevoel dat je iets MOET kopen, alles is heel vrij en toegankelijk. Echt een topbedrijf!

EDIZ

Floor van ’t Wout
Prettig zaken doen bij Olijfboompie Prettig zaken doen met Laura van Olijfboompie. Omdat een bezoek op afspraak mogelijk was, heb ik mijn olijfboom op tijd binnen. Fijn contact via de app en Laura dacht goed mee met onze wensen en mogelijkheden. De boom werd voor vertrek netjes geseald, zodat de auto ook schoon bleef. Ik zou iedereen aanraden om bij Olijfboompie te gaan shoppen.

Floor van ’t Wout

Simone Gaanderse
Via Instagram contact gelegd omdat ik op zoek was naar een bepaald olijfboompje. Ik kreeg een snelle reactie terug met een filmpje van een boompje. Deze bleek perfect te zijn. Het contact via Instagram en ter plekke was erg prettig. Het is een ontzettend leuk bedrijfje met mooie kwalitatief betaalbare producten. Absoluut een aanrader!

Simone Gaanderse

Hendrikjan van Oosten
Twee grote olijfbomen gekocht voor onze voortuin. Echt op een vriendelijke en informatieve manier geholpen. Er werd meegedacht en de communicatie was helder. Uiteraard nog even afwachten of de bomen het goed gaan doen (best spannend vanwege de grote uitgaven) maar heb daar wel vertrouwen in.

Hendrikjan van Oosten

Wat bedrijven van ons vinden

Image
Image
Image